Willeke Kuster-van de Ven

“Ik breng kwaliteit en ervaring in een zaak, maar ook een scherp oog en een luisterend oor.”

Willeke is sinds 1998 werkzaam als advocaat. Zij heeft gewerkt op kantoren in Nijmegen en Arnhem en sinds oktober 2016 heeft zij zich verbonden aan ons kantoor. De nadruk in haar praktijk ligt op het personen- en familierecht en zaken die betrekking hebben op de Wet Verplichte Geestelijke GezondheidsZorg (WVGGZ) en de Wet Zorg en Dwang (WZD). Zij is opgeleid tot mediator, bijzonder curator en is gecertificeerd stiefplancoach voor samengestelde gezinnen. Zij is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR).

 

Bij Willeke zijn analytisch en empathisch vermogen met elkaar in balans. Ze is in staat snel tot de kern van kwesties door te dringen, met daarbij het besef dat het voor haar cliënten mogelijk om zaken van levensbelang gaat. “Ik wil mensen niet enkel juridisch goed begeleiden, maar hen ook het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Ruimte voor een persoonlijke benadering is minstens zo belangrijk om zaken tot een goed einde te brengen.”

Als Stiefplan-Coach helpt ze samengestelde gezinnen preventief bij het vinden van concrete oplossingen voor hun dagelijks leven.

 

Willeke behandelt zaken op het gebied van

Contact: kuster@gtkadvocaten.nl